Categories
Postres Receptes

Recepta brownie

Ingredients

3 ous

225 g de sucre

120 g de farina

1 cullerada de llevat

125 g de mantega

150 g de xocolata de cobertura

100 g de nous

Preparació

Dins un bol posam el sucre, la farina i els ous. Ho mesclam bé tot fins que ens quedi homogèni.

A una casserola petita posarem la mantega i la xocolata en bocins petits i ho posarem al foc. Anirem remenant per evitar que se’ns cremi. Una vegada fusa la xocolata i la mantega ho tirarem al bol i ho remenarem fins que ens torni quedar homogènia.

Afegirem les nous, mirant d’esmicolar-les amb les mans a mida que les anam afegint. Remenarem tot intentant que les nous quedin repartides per tota la pasta.

Posarem la pasta a un motlle al que prèviament hi haurem escampat un poc de mantega.

Preencalentirem el forn a 180º C i hi ficarem la pasta.

Vigilarem com creix. A partir dels 20 minuts anirem comprovant si està fet ficant un escuradents al brownie. Si surt net ja el podrem treure del forn i ja tendrem el nostre brownie.

Per Biel Fiol Garí

Desenvolupador d'aplicacions informàtiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *