AutoFirma a Linux

PerBiel Fiol Garí

AutoFirma a Linux

Per a signar digitalment documents faig servir AutoFirma del Portal Administración Electrónica (PAe).

Es pot baixar el paquet d'Autofirma per a la meva distribució (en el meu cas un paquet .deb)  de la següent adreça:

https://firmaelectronica.gob.es/Home/Descargas.html

Una vegada instal·lat vaig provar de signar un document no em mostrava cap dels certificats instal·lats. Després de fer-hi moltes voltes vaig saber que per mostrar els certificats feia servir els que estan instal·lats al navegador Firefox.

Com que no em funcionava accedir a l'AutoFirma des de Firefox per pujar documents al Registro Electrónico General vaig deixar d'emprar-lo i en aquesta instal·lació no havia configurat el navegador Firefox, si no el Brave Browser.

Per a solucionar que detectàs els certificats simplement vaig accedir al navegador Firefox i vaig afegir-hi els certificats.

Segurament podria trobar una altra solució, però aquesta ja va funcionar correctament.

Quant a l'autor

Biel Fiol Garí administrator

Desenvolupador d'aplicacions informàtiques

Deixeu una resposta

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir el funcionament adequat de WordPress. Les cookies són petits fitxers de text que es guarden al vostre navegador i serveixen per recordar preferències i altres elements essencials per al correcte funcionament del lloc. Aquest lloc web només fa servir cookies tècniques que són necessàries per al funcionament i la navegació efectiva del lloc. No fem servir cookies per a fins publicitaris ni recollim dades personals sense el vostre consentiment explícit. Al continuar navegant per aquest lloc, esteu acceptant l'ús de cookies per al funcionament estricte de WordPress. Podeu configurar el vostre navegador per bloquejar o alertar sobre aquestes cookies, però algunes parts del lloc podrien no funcionar correctament. Per a més informació sobre com gestionem les vostres dades personals i les cookies, podeu consultar la nostra política de privacitat. Gràcies per la vostra comprensió i suport. View more
Accept