Reduir la mida d’un PDF (des de Linux)

PerBiel Fiol Garí

Reduir la mida d’un PDF (des de Linux)

Moltes vegades he de pujar arxius al registre digital d’administracions públiques i hi ha certes limitacions en quant a la mida dels arxius (en el moment d’escriure l’entrada la limitació són 5 arxius que no poden excedir de 10 Mb i el total d’arxius no pot superar els 15 Mb).

gs -sDEVICE=pdfwrite -dCompatibilityLevel=1.4 -dPDFSETTINGS=/ebook -dQUIET -dBATCH -sOutputFile=pdf_reduit.pdf pdf_original.pdf

Aquí teniu unes configuracions de -dPDFSettings:

dPDFSETTINGS=/screen (72 dpi, mida pedita i qualitat dolenta)
dPDFSETTINGS=/ebook (150 dpi, qualitat mitjana)
dPDFSETTINGS=/printer (300 dpi, qualitat alta)
dPDFSETTINGS=/prepress (300 dpi, qualitat alta preservant el color)
dPDFSETTINGS=/default (quasi idèntic a screen, però amb una qualitat lleugerament superior)

Quant a l'autor

Biel Fiol Garí administrator

Desenvolupador d'aplicacions informàtiques

Deixeu una resposta

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir el funcionament adequat de WordPress. Les cookies són petits fitxers de text que es guarden al vostre navegador i serveixen per recordar preferències i altres elements essencials per al correcte funcionament del lloc. Aquest lloc web només fa servir cookies tècniques que són necessàries per al funcionament i la navegació efectiva del lloc. No fem servir cookies per a fins publicitaris ni recollim dades personals sense el vostre consentiment explícit. Al continuar navegant per aquest lloc, esteu acceptant l'ús de cookies per al funcionament estricte de WordPress. Podeu configurar el vostre navegador per bloquejar o alertar sobre aquestes cookies, però algunes parts del lloc podrien no funcionar correctament. Per a més informació sobre com gestionem les vostres dades personals i les cookies, podeu consultar la nostra política de privacitat. Gràcies per la vostra comprensió i suport. View more
Accept